Viimasel rünnakul võetud risk tasus end ära

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond pakkus kolmapäeval kodusaalis arvukale publikule suurepärase närvekõditava käsipalliõhtu, mis lõppes viimasel sekundil visatud väravast Põlva Serviti alistamisega. Üks mängukangelasi oli kahtlemata Viljandi meeskonna väravavaht Rasmus Ots.
Viljandi HC meeskond pakkus kolmapäeval kodusaalis arvukale publikule suurepärase närvekõditava käsipalliõhtu, mis lõppes viimasel sekundil visatud väravast Põlva Serviti alistamisega. Üks mängukangelasi oli kahtlemata Viljandi meeskonna väravavaht Rasmus Ots. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval Eesti käsipallimeistrivõistlustel kodupublikule põnevuslahingu pakkunud Viljandi HC meeskond alistas viimase sekundi väravaga 24:23 kodumaal pikalt alistamatuna püsinud Põlva Serviti.

Peatreener Marko Koksi viimasel mänguminutil viigiseisul võetud minutise mõttepausi järel asus meeskond otsustavalt seitsme mehega rünnakul võidutabamust noolima. Väravas suurepärast tööd teinud Rasmus Ots asendati rünnakul väljakumängijaga ning võõrustajate kasuks kõneles seegi, et Serviti oli selleks ajaks nagunii ühe mehega vähemuses – Anatoli Tšezlov oli kaheminutist karistust kandmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles