Linnajuhid vastasid Cleveroni maaostmise soovile eitavalt (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnale kuuluv tühi kinnistu asub linna piiri tähistava maantee, Cleveroni ja Bed Factory Swedeni tehaste vahelisel alal.
Linnale kuuluv tühi kinnistu asub linna piiri tähistava maantee, Cleveroni ja Bed Factory Swedeni tehaste vahelisel alal. Foto: Elmo Riig

Kui Cleveron saab valmis praegu veel paberil oleva 7000 ruutmeetri suuruse juurdeehitise, on tal kinnistu täis ehitatud ning arenemisvõimaluse säilitamiseks soovis ettevõte linnalt ära osta 3,5 hektari suuruse naaberkinnistu. Linnajuhid vastasid ettevõttele esmaspäeval eitavalt.

Tühi maatükk linna piiril Riia maantee ääres kuulub praegu linnale ning esmaspäeval pidid linnajuhid otsustama, kas müüa see krunt otsustuskorras turuhinna eest, mis on 4-5 eurot ruutmeetrist, Viljandis tõenäoliselt kõige kiiremini arenevale ettevõttele. Otsustuskorras müük tähendaks, et müüja ja ostja lepivad omavahel kokku hinna ja tehingutingimused ning teised soovijad seda maad osta ei saa.

«Ma olen kindlasti seda meelt, et Cleveroni toetamine on linnale oluline, aga me ei tohiks teistel ettevõtjatel võimalust ära võtta,» sõnas Märtin, viidates sellele, et tühja krundi ääres on ka mööblivabrik Bed Factory Sweden.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles