Ettevõtja: müüsin kõik oma riided maha ja kapi andsin tagantjärele

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Lapelle põhiruum on Lenna Põdra (paremal) kodu keldrikorrusel. Seekord aitas tal riideid puudele riputada sõbranna Maarika Tamme.
Osaühingu Lapelle põhiruum on Lenna Põdra (paremal) kodu keldrikorrusel. Seekord aitas tal riideid puudele riputada sõbranna Maarika Tamme. Foto: Elmo Riig

​Enne kui Lenna Põder oma justkui virtuaalse boksisüsteemi põhimõttel töötava taaskasutatud rõivaste müügiga tegeleva ettevõtte Lapelle loomiseni jõudis, müüs ta maha kõik oma riided.

«Kui emapalk otsa saab, tekivad naistel ju alati kõiksugused head ideed, kuidas ära elada – nii ka minul,» lausus ta. Esiti müüs ta kõik oma riided ära ja kui see oli tehtud, andis riidekapi tagantjärele. «Sain aru, et mu ellu ei ole nii palju riideid vaja.»

Kõik ta sõbrannad teadsid sellest esiti pöörasena tunduvast tegutsemisest ning ka nemad jõudsid tasapisi mõttele, et võiks oma riided ära müüa. Põder jõudis järeldusele, et kuna ta juba oma rõivastega äri tegi, võiks ta selles ka sõbrannasid aidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles