Värske ilmega ujulasse vuliseb peagi vesi ja saun täitub auruga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Kitzbergi gümnaasiumi direktor Jaak Israel kohalikke ujumisklubi särke ja mütse näitas, tähendas ta, et kooli ujulas on plaanis hoida ikkagi sportlikku joont, kuid peagi avatakse seal ka lastebassein ja mullivann

Eile käisid Kitzbergi gümnaasiumi ujularuumis veel viimased ettevalmistused, et täna võiks hakata basseinidesse ja mullivanni vett sisse laskma. Lähipäevadel saab ruum veel viimistlust ja paigaldatakse näiteks tuletõket, kuid garderoobides käis juba põrandate pesemine, mis näitas, et peagi on ujula koolilastele, ümberkaudsele rahvale ja laagritele avatud.

«6. november on see päev,» lausus Israel ja lisas, et ametlikult pole veel avatud ka võimla ega jõusaal. «Nipet-näpet on veel järgmisel nädalal nokitseda, aga esimesena saavad seda näha vilistlased ja pärast kooli sünnipäeva on uksed lahti.» Nimelt tähistab Kitzbergi gümnaasium novembri esimesel nädalavahetusel 60. aastapäeva koos vilistlaste kokkutulekuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles