Enne valimisi jõutakse avada nii töötav lasteaed kui pooleli olev purskkaev

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud laupäeva õhtul avati Mustla bussijaama ees ehituspiiretega ümbritsetud purskkaev. Ka osa sillutisekivisid ootas alles ladumist.
Möödunud laupäeva õhtul avati Mustla bussijaama ees ehituspiiretega ümbritsetud purskkaev. Ka osa sillutisekivisid ootas alles ladumist. Foto: Marko Saarm

Valimiste nädalal tehakse Viljandimaal pidulikult lahti lasteaed, kus rüblikud on käinud augusti algusest saati, möödunud nädalavahetusel kuulutati ilutulestiku valgel avatuks aga alles valmimisjärgus purskkaev.

10. oktoobril ehk viis päeva enne valimisi aset leidva Ramsi lasteaia hoone avatseremooniaks valmistuva Viljandi valla juht Ene Saar selgitas, et ehkki lastele avati maja 1. augustil, polnud see toona viimseni valmis.

«Seal oli teha veel töid, mis ei takistanud maja käikuvõtmist, kuid mille tõttu ei saanud seda ametlikult avada,» rääkis Saar. Ta tõi välja, et paigaldamist vajasid päikesepaneelid ja küttetorud. Praeguseks on jõutud vallavanema sõnul nii kaugele, et puudu on üksnes trassidepealne haljastus, mille tegemiseks peab laskma pinnasel kõigepealt vajuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles