Andra Aavik teenis üldvõidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andra Aavik võitis Eesti rullsuusatamise sarja viiest etapist neli ning võttis 14-aastaste tütarlaste arvestuses veenva üldvõidu.
Andra Aavik võitis Eesti rullsuusatamise sarja viiest etapist neli ning võttis 14-aastaste tütarlaste arvestuses veenva üldvõidu. Foto: Urve Bergman

​«Eviko suusarulli» sarja viimasel, viiendal osavõistlusel läinud pühapäeval Tartus ei jätnud Viljandimaa tüdruk Andra Aavik midagi juhuse hooleks: neljanda etapivõiduga vormistas ta 14-aastaste tütarlaste arvestuses veenvalt üldvõidu.

Rullsuusatamise sarja viiendal osavõistlusel «Decora sügisrull» oli kavas jooksust ja rullsuusatamisest kombineeritud mõõduvõtt. 14-aastaste tütarlaste esikolmikusse mahtus peale Põhjakotka klubi Viljandi esindaja Andra Aaviku veel teinegi Viljandimaa suusataja, Anette Peltser klubist Sakala. Viimati nimetatu pidi tunnistama võitja 0,9-sekundilist paremust.

Treener Urve Bergmani juhendamisel harjutav Andra Aavik kogus sarjas, nagu juba mainitud, neli esikohta. Ühel etapil sai ta kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles