Folgileht. Sünnipäevafolk lubab teha uut ja vana

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Noormaa sõnul ei ole korraldusmeeskonnal plaanis folgi otsi kokku tõmmata, vaid hoopis aina võimsamalt edasi panna.
Tarmo Noormaa sõnul ei ole korraldusmeeskonnal plaanis folgi otsi kokku tõmmata, vaid hoopis aina võimsamalt edasi panna. Foto: Elmo Riig

Kui folk oleks inimene, iseloomustaks festivali programmipealik Tarmo Noormaa teda elurõõmsa, teotahtelise, sotsiaalse, armumisvõimelise, abivalmi, tähelepaneliku ja edasivaatava kaaslasena. 25. sünnipäeva tähistava Viljandi folgi teema on «Uut ja vana», mis võtab Noormaa sõnul kokku mitu ideed.

«See teema tuleb ütlemisest «uut ja vana tegema». Meile meeldis, et selles on jõudu ja väge ja 25. festivali jaoks ka mölluelementi,» rääkis Noormaa.

Tema sõnul on juba pärimusmuusika ise miski vana, mis on toodud tänapäeva. «Eraldi oleme tähelepanu pööranud pereansamblitele, kus on koos eri põlvkonnad,» rääkis Noormaa festivali teema teisest nurgast. «Koos on meistrid ja õpipoisid ning vana ja uut näitame ka uute pillidega pärimusmuusikas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles