Viljandi folgile saab kaasa elada erikanalil (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25. Viljandi pärimusmuusika festival saab teoks 27.–30. juulini.
25. Viljandi pärimusmuusika festival saab teoks 27.–30. juulini. Foto: Elmo Riig

Tänavusel Viljandi pärimusmuusika festivalil ehk folgil toimuvale saab kaasa elada nii teleri kui nutiseadme vahendusel: Telia edastab festivali otseülekandeid Telia TV ja MINU.TV kaudu.

Festivalil astub taas üles terve hulk põnevaid kodu- ja välismaiseid artiste, kelle etteasteid saab mugavalt jälgida nii otse kui järelvaadates Telia TV erikanalil ning nutiseadmete vahendusel MINU.TV-s.

«Tänavu on üks peamisi erinevusi see, et teeme ülekandeid nii Kaevumäe kui Kirsimäe lavalt ehk toodame teleprogrammi sisuliselt poole rohkem kui varasematel aastatel,» ütles Telia Eesti sotsiaalmeedia ja sisuturunduse juht Tõnn Kuuli.

Lisaks tavalisele festivalimelule ja vaheintervjuudele näitab erikanal iga päev muusikateemalisi dokumentaalfilme. Erikanal aktiveerub juba kolmapäeval, 26. juulil, mil saabki asuda neidsamu filme vaatama. Festivali otseülekanded jõuavad eetrisse 27.–30. juulini.

Telia on olnud aastaid Viljandi pärimusmuusika festivali suurtoetaja. Viljandi pärimusmuusika festivali pika ajaloo jooksul on inimeste muusikamaitset avardanud rohkem kui tuhat esinejat nii kodumaalt, lähinaabrite juurest kui ka sellistest eksootilistest paikadest nagu Alaska, Niger, Senegal, Lõuna-Korea, Mauritaania ja Afganistan.

25. Viljandi pärimusmuusika festival algab neljapäeval ja vältab pühapäevani. Suvise muusikasündmuse teema on «Uut ja vana», mis annab ainest ka juubeliks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles