Esimesed folgitelgid hakkavad kerkima esmaspäeval

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivaliala ehitus algab igal aastal vähemalt neli päeva enne avakontserdi algust. Nii on see ka tänavu, kui esmaspäeval hakatakse paigaldama nii telke, lavasid kui piirdeaedu.
Festivaliala ehitus algab igal aastal vähemalt neli päeva enne avakontserdi algust. Nii on see ka tänavu, kui esmaspäeval hakatakse paigaldama nii telke, lavasid kui piirdeaedu. Foto: Elmo Riig

Pühapäeva õhtul pannakse Viljandi Vabaduse plats autodele kinni ning juba esmaspäeval hakkab sinna kerkima folgifestivali pääsla.

«Eks meie kõige tihedamad ehitamise päevad ongi esmaspäevast kolmapäevani,» selgitas pärimusmuusika festivali programmipealik Tarmo Noormaa. Nagu eelmiselgi aastal kerkivad Vabaduse platsile piletimüügitelgid. «Tänavu tulevad need varasemast ägedamad,» lubas Noormaa. «Need on teistmoodi telgid ja näevad kihvtimad välja.»

Telkide püstitamisega samal ajal algab ka festivali ala piiramine ehk pärimeetri ehitus. «See on enam-vähem samas mahus nagu varasematel aastatel, vaid lauluväljaku juures lahendame asja pisut teisiti kui mullu,» rääkis programmijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles