Videod. Tulevikutalendid õpetavad, kuidas olla stipendiumi taotledes edukas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stipendiumikonkursi «Tulevikutalent» möödunud aasta võitjad Jürgen Jürgenson
Stipendiumikonkursi «Tulevikutalent» möödunud aasta võitjad Jürgen Jürgenson Foto: Kuvatõmmis videost

Talendikatele noortele mõeldud stipendiumikonkursi «Tulevikutalent» möödunud aasta võitjad Jürgen Jürgenson ja Johanna Maria Tõugu jagavad video abil Viljandimaa noortele nippe, kuidas tänavu edukalt tiitlile ja kuni 1500-eurosele stipendiumile kandideerida.

Mullu ettevõtlikkuse kategoorias tulevikutalendiks tunnustatud Jürgen Jürgenson soovitab tänavustel kandideerijatel teha hoolikalt eeltööd. «Oma suurte unistuste ja silmapaistvate tulemuste kõrval ei tohiks unustada, kuidas neid arusaadavalt välja tuua ja meeldejäävalt esitleda. Soovitan enne konkreetselt ja loogiliselt kirja panna kõik, mida žüriile endast rääkida tahad,» annab rahvusvahelist idufirmat vedav Jürgenson nõu.

Vaata videot, milles Jürgenson jagab nippe, kuidas teha kvaliteetset ja meeldejäävat motivatsioonivideot.

«Tulevikutalent 2016» võistlusel ettevõtlikkuse kategoorias esimese koha pälvinud Johanna-Maria Tõugu soovitab silma paista korraliku ja läbimõeldud videoga. «Žürii liikmed loevad läbi sadu taotlusi ja seetõttu on oluline, kuidas saaksid just sina nende seast välja paista. Üks äge video aitab väga hästi esile tuua seda, et oled just see talendikas noor, keda žürii otsib,» jagab oma kogemusi Pärnus pakendivabas poes tegutsev Tõugu.

Vaata videot, milles Johanna-Maria Tõugu räägib, mida tuleb motivatsioonivideos silmas pidada, et võita žürii tähelepanu.

Veel viimast nädalat avatud taotlusvoorus saavad V–XII klassi õpilased kandideerida samanimelisele tiitlile ja kuni 1500-eurosele stipendiumile neljas kategoorias: sport, kultuur, ettevõtlikkus ja teadus. Kümme lihtsat sammu, mida noor peab kandideerimiseks hiljemalt 15. mail tegema, leiab konkursi kodulehelt www.tulevikutalent.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles