Sakala mehed trügisid nelja tugevama turniirile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala kõrgliiga esinduse kõige resultatiivsem mängija oli oodatult Rivo Saaremäe, kes viimatisel võistluspäeval tõi meeskonnale kõige rohkem võidupunkte.
Sakala kõrgliiga esinduse kõige resultatiivsem mängija oli oodatult Rivo Saaremäe, kes viimatisel võistluspäeval tõi meeskonnale kõige rohkem võidupunkte. Foto: Erakogu

​Eesti meeste võistkondlikel lauatennise meistrivõistlustel kõrgliigas osaleva Viljandi Sakala klubi esindus täitis läinud nädalavahetusel ühe oma hooaja eesmärgi, tagades enesele koha nelja tugevama turniiril.

Haapsalus peetud kolm põhiturniiri kohtumist andsid Sakala meeskonnale eripalgelisi tulemusi. Ta teenis 6:2 võidu Tallinna Kalevi vastu, tegi 5:5 viigi Maardu klubi esimese koosseisuga ja kaotas 0:6 Maardu teisele võistkonnale.

Et kõik need vastased kuuluvad kõrgliiga paremikku, nimetas Sakala klubi juht Peeter Allikoja kohtumiste saldot heaks. «Täitsime ühe oma eesmärkidest ning ausalt öeldes oleks juba neljandast kohast kõrgemale kerkimine omamoodi boonus,» kõneles ta. «Medalivõit pole võimatu, aga eeldab kõigilt mängijatelt eneseületamist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles