Viljandi Jaani kogudus valis uue nõukogu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõukogu koosoleku kutsub kokku koguduse õpetaja Marko Tiitus, kes on nõukogu liige ameti poolest.
Nõukogu koosoleku kutsub kokku koguduse õpetaja Marko Tiitus, kes on nõukogu liige ameti poolest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Jaani kogudus valis täiskogu koosolekul uue nõukogu.

Põhikirja järgi on koguduse nõukogu ülesandeks juhatuse, revisjonikomisjoni ja sinodisaadikute valimine, arengukava ja eelarve vastuvõtmine, majandusaasta aruande kinnitamine ning vakantse ametikoha puhul ka koguduse õpetaja valimine. Nõukogu kõige tähtsam ülesanne on olla vaimulikele toeks koguduse usulises ja kõlbelises ülesehitamises.

Eelmises nõukogus oli 23 liiget. Et Viljandi Jaani koguduse liikmeskond kasvab, otsustati seekord nõukogusse valida 30 liiget.

Viljandi Jaani koguduse nõukokku osutusid valituks Raja Aardevälja, Kristel Aer, Priit Aer, Meelis Atonen, Enna Audova, Tiit-Uku Audova, Liina Heinaste, Helve Hunt, Ülo Kalmann, Ilmi Kard, Meelis Kard, Maie Kasvandik, Ülle Kramer, Kalle Küttis, Karl Mihkel Loodus, Tarmo Loodus, Reet Lubi, Karl Luht, Marko Mägi, Jaan Männik, Tiina Pihlak, Margus Põldsepp, Anu Raud, Maarika Sibrits, Meelis Suurkask, Mirjam Tiitus, Berta Toikka, Raili Toikka-Tamm, Leili Weidebaum ja Tiina Vilberg.

Koguduse nõukogu liikme asemikeks valiti Külli Joonson, Kaie Orgo, Alo Peebo ja Hevel Sarv.

Nõukogu koosoleku kutsub kokku ja seda juhatab koguduse õpetaja, kes on nõukogu liige ameti poolest.

Viljandi Jaani koguduse nõukogu liikmed ja asemikud kogunevad esimesele koosolekule 15. jaanuaril kell 12. Enne seda toimuval jumalateenistusel palub koguduse õpetaja praost Marko Tiitus kõigile nõukogu liikmetele ja asemikele Kolmainu Jumala õnnistust ja armu eelseisvaks tööks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles