Festivalil hoiab korda üle saja turvatöötaja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S.
G4S. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänasest pühapäevani toimuv Viljandi pärimusmuusika festival tõotab tulla rahvarohke. Et pidu kulgeks turvaliselt ja pakuks meeldivaid elamusi, palub festivali turvapartner G4S käituda seal väärikalt ja järgida turvameeskonna soovitusi.

Publiku turvalisuse tagamiseks teeb festivalil tööd üle saja G4S Eesti töötaja.

Alljärgnevalt jagab G4S festivalilistele soovitusi, et neli päeva mööduksid lõbusalt ja turvaliselt.

• Hoia pilet päeva kontsertide lõpuni alles, nii pääsed vajaduse korral kontserdialale tagasi.

Festivalile ei lubata isikuid, kes on silmanähtavalt joobes või käituvad teiste muusikasõprade suhtes häirivalt.

Autoga Viljandisse tulijatele tuletame meelde, et folgipäevadel on liikluskoormus tavapärasest suurem ja parkimiskohta leida keerukam.

• Ära jäta autosse nähtavale ühtegi asja, mis võiks vargale ahvatlust pakkuda. Nii võid olla kindel, et leiad oma sõiduki endises korras.

• Jäta liigne kraam koju. Festivali mugavaks nautimiseks piisab sularahast, pangakaardist, isikut tõendavast dokumendist, telefonist ja vihmakeebist. Hoia oma asjadel silm peal. Enamlevinud kohad, kust asjad rahva hulgas kaduma lähevad, on seljakotid, tagataskud ja lauad. Vajadusel kasuta kohapealset pakihoidu.

• Lastega tulijatel soovitame panna nende taskusse vanemate kontaktid või kirjutada telefoninumbrid veekindla markeriga neile käele. Spetsiaalseid nimekleepse saab võtta festivali väravate juurest piletimüügitelkidest. Vanemate juurest eksinud lapse viivad turvatöötajad pärimusmuusika aita, kus ta saab oma vanemaid oodata.

• Lemmikloomad palume koju jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles