Alar Kaar osales Tais maratonil

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa jooksumees läbis Tais jooksumaratoni kahe tunni 54 minutiga.
Viljandimaa jooksumees läbis Tais jooksumaratoni kahe tunni 54 minutiga. Foto: www.staier.ee

Viljandi vastupidavusalade klubi Staier liige Alar Kaar jooksis teisel jõulupühal ainsa eestlasena Tais Chiang Mai maratoni ning lõpetas üheksanda kohaga.


Start anti kell neli hommikul. Jooksumehe jutu järgi ei suletud võistluse ajal linnaliiklust ning varasest stardiajast hoolimata sõitis tänavatel ohtralt autosid ja rollereid.
«Õhk oli väga saastatud,» vahendas Viljandimaa mehe sõnu jooksuportaal.blogspot.com. «Vahepeal viis võistlustrass linnast välja kiirteedele, kus oli veidi kergem hingata.»

Alar Kaar ütles, et tal hakkas pärast 34. kilomeetrit reie tagaosa krampi kiskuma ning seetõttu oli ta sunnitud neli korda peatuma ja venitusharjutusi tegema.

Sellest hoolimata suutis meie jooksja läbida maratonidistantsi vähem kui kolme tunniga. Aeg 2.54 andis Viljandimaa mehele üheksanda koha. Kõik kaheksa enne Alar Kaart lõpetanut olid pärit Aasiast ja Aafrikast.

Maratoni kolm kiiremat olid keenialased, võitja ajaks mõõdeti 2:25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles