Viljandi järvejooksude ja kepikõnni sari alustab

, Joosu klubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval alustab tervisespordiklubi Joosu järvejooksude ja kepikõnni sarja.
Neljapäeval alustab tervisespordiklubi Joosu järvejooksude ja kepikõnni sarja. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Sel neljapäeval alustab Viljandi tervisespordiklubi Joosu oma 21. järvejooksude ja 11. kepikõnni sarja.

Järvejooksude sari koosneb kuuest umbes 12 kilomeetri pikkusest etapist ümber Viljandi järve kulgeval terviserajal. Nagu eelmistelgi aastatel, on stardiaja valik vaba: startida võib Viljandi tennisemaja juurest ajavahemikus kella 17–19.

Taas pakume võimalust kaasa lüüa ka kepikõndijatele. Nende stardiaeg on kella 17–18. Lisaks pakume neile eakamatele kepikõndijatele, kes ei taha läbida kogu ringi ümber Viljandi järve, võimalust valida oma võimetele vastav distantsi pikkus.

Ürituse 20-aastase ajaloo jooksul on viis meest teinud juba üle 100 ringi ümber Viljandi järve.

Iga osavõtja saab ühe euro maksva osalejakaardi, millele kantakse kõik tema jooksud, sealhulgas distantsi läbimise aeg, kuigi selle põhjal üldist paremusjärjestust ei määrata. Sügisel selgitatakse kiireim jooksja, keda autasustatakse Elmar Ardma nimelise karikaga. Kiireima selgitamiseks liidetakse kokku neli paremat etapiaega. Need, kelle kaardil on märge vähemalt neljast jooksust või kepikõnnist osavõtmise kohta, saavad kleepsu ning nende vahel loositakse sügisel välja spordivarustust ja meeneid.

Üritused leiavad aset 21. aprillil, 12. mail, 9. juunil, 14. juulil, 11. augustil ja 8. septembril. Jooksu algus ja lõpp on tennisemaja juures, kus saab ümber riietuda ja ka pesta. Riietusruum suletakse kell 20.

Ootame kõiki tervisespordisõpru eeloleva neljapäeva õhtul tiirule ümber Viljandi järve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles