Karikajaht ei täitnud kõiki kuldseid lootusi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Rist teenis Eesti sisekarikavõistlustel teise koha meeste sportvibulaskmises ja vaistuvibulaskmises.
Martin Rist teenis Eesti sisekarikavõistlustel teise koha meeste sportvibulaskmises ja vaistuvibulaskmises. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti vibulaskmise sisekarikavõistlused pakkusid Viljandimaa esindajatele rõõmustavate tulemuste ja erakordselt kaunite karikate kõrval ka kübekese pettumust.

Juhendaja Aune Varik ei teinud saladust, et veidi kurvaks tegid teda meie noorimad sportlased, kel ei läinud laupäeval ja pühapäeval Türil just kõige ladusamalt. Ehkki autasustatavate sekka jõudis ka neid, polnud treener päris rahul, sest oli oodanud veidi kirkamat ja kopsakamat saaki. «Ütleme nii, et tulemused ei vastanud meie ootustele ja polnud tasakaalus tehtud töö hulgaga,» tõdes ta.

Varik nentis, et enne veebruaris asetleidvaid sisemeistrivõistlusi peab just noorte ettevalmistuses üht-teist muutma. «Ju siis tuleb veelgi rohkem tööd teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles