«Making of «Kapsapea»» flirdib laias skaalas publikuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvo Vridolin, Triinu Meriste, Aarne Soro ja Adeele Sepp lavastuses, mis lülitab publiku vaheldumisi koomika, lüürika ja traagika lainele.
Tarvo Vridolin, Triinu Meriste, Aarne Soro ja Adeele Sepp lavastuses, mis lülitab publiku vaheldumisi koomika, lüürika ja traagika lainele. Foto: Gabriela Liivamägi

Ugala hooaeg sai sedapuhku alguse päris uues, kuigi ajutises ruumis ning päris uue, kuigi teada-tuntud ainest kasutava teatritükiga.

Verivärske etendusepaik üllatas oma funktsionaalse ruumikasutuse ja leidlike kujunduslahendustega, hooaja avalavastus ühtaegu nii naerutas kui jättis õhku küsimusi.

«Making of «Kapsapea»» räägib, nagu pealkirigi moodsas võtmes ütleb, Oskar Lutsu näidendi «Kapsapea» lavastamisest. Teater-teatris-võtet kasutades näidatakse publikule, kuidas väike külatrupp toob vaatajate ette üheks Eesti paremaks lühikomöödiaks peetavat näidendit. See on pealtnäha lustlik ettevõtmine, aga nii nagu kapsapea puhul ikka, on kihte palju ja mõni neist võib üsna kibedaks osutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles