Koolilapsed jooksid ümber Võrtsjärve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairi Roog andis umbes kella poole üheteistkümne ajal 23. kilomeetril GPS-seadmega teatepulga oma koolivennale Kristjan Tafenaule, et too läbiks järgmise kilomeetri teel ümber Võrtsjärve.
Mairi Roog andis umbes kella poole üheteistkümne ajal 23. kilomeetril GPS-seadmega teatepulga oma koolivennale Kristjan Tafenaule, et too läbiks järgmise kilomeetri teel ümber Võrtsjärve. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile jooksid Tarvastu gümnaasiumi õpilased ümber Võrtsjärve. Kooli staadionilt kell 8.15 alanud ning õhtupoolikul sealsamas lõppenud 103,8 kilomeetri pikkuse tiiru läbisid nad teatejooksuna. 

«Kõik tahavad täna joosta, isegi need, kes tavaliselt ei taha võistelda,» rääkis Tarvastu gümnaasiumi X klassi noormees Kristjan Tafenau, kes pärast Valma küla Tartu–Viljandi maantee ristmikul kooliõelt Mairi Roogilt 23. kilomeetril teatepulga üle võttis. 

Sinna teeristi jõudmiseks oli aega kulunud mõni minut rohkem kui kaks tundi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles