Eduka alguse teinud retropidu peab juba tulevikuplaane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enam kui kolmekümne aasta pikkuse esinemispraktikaga Gazebo haaras Viljandi publiku kaasa juba esimese palaga.
Enam kui kolmekümne aasta pikkuse esinemispraktikaga Gazebo haaras Viljandi publiku kaasa juba esimese palaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval esimest korda Viljandi laululaval peetud Retropol Italofestil käis esialgsetel andmetel tublisti üle kahe tuhande inimese ning üritusega väga rahule jäänud peakorraldaja lubas järgmiseks suveks veel suuremat retromuusika festivali.

Italofesti peakorraldaja Jaak Kärmas kinnitas, et tal ei jätku publiku kiitmiseks sõnu ning üritus õnnestus suurepäraselt just tänu neile inimestele, kes kohale tulid ja kontserdile kaasa elasid. Lavale astusid italo-disko staarid Ryan Paris, Ken Laszlo ja Vince «Scotch» Lancini. Publik võttis kõige tormilisemalt vastu festivali peaesineja, viimasena esinenud Gazebo.

Heas vormis 55-aastane Gazebo esitas oma klassikalisi hitte kaheksakümnendate keskpaigast ning sekka verivärsket loomingut sügisel ilmuvalt uuelt kauamängivalt. Ühtlasi osutusid tõeks Gazebo päeval öeldud sõnad, et temaga käib kaasas hea ilm. Vihma hakkas sadama alles mõni minut pärast keskööd, siis, kui Gazebo oli oma tempoka esinemise lõpetanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles