Taavi Sadama koduklubi võitis Soome esiliigaturniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Sadam
Taavi Sadam Foto: Erakogu

Viljandlasest võrkpalluri Taavi Sadama koduklubi Kyyjärve Kyky-Betset alistas Soome esiliiga finaalseerias Akaa-Volley. Nüüd ootavad Soome esiliiga võitjat ees üleminekumängud, pääsemaks järgmisel hooajal Soome kõrgeimasse sarja.

Nädalavahetusel peetud kahemängulises esiliiga finaalseerias Kyky-Betset vastastele suurt sõnaõigust ei jätnud, võites mõlemad kohtumised 3:0. Kyyjärvel peetud avamängus said vastased geimides 15, 17 ja 19 punkti. Oma kodusaalis avaldas Akaa-Volley veidi tugevamat vastupanu, teenides 19, 23 ja 19 punkti.

Kyky-Betset on meistriliiga üleminekumänge pidanud varem kahel korral, ent seni edutult. Selleks, et tänavu kauaoodatud eesmärk täita, tuleb alistada Soome meistriliigas viimaseks jäänud Kalajoki LiigaSärkat meeskond. Hooaja 33 mängust suutis Kalajoki võistkond koguda vaid kümme punkti. Üleminekumängude kuupäevad selguvad lähiajal. Esiliigas teiseks jäänud Akaa-Volley mängib üleminekumänge meistriliiga eelviimase Joensuu Rientoga.

Erinevalt Kyky-Betseti meeskonnast pääses Taavi Sadam aga esimest korda meistriliiga üleminekumängudele. Seni oli ta jõudnud esiliiga poolfinaali kahel korral, viimati möödunud aastal just Kyky-Betseti meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles