Uusaastalubadused on jõudnud spordiklubidesse

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva õhtul treenis Maerobicu saalis nii uusi kui vanu käijaid – kõik tegid kaasa nii, nagu suutsid ja oskasid.
Kolmapäeva õhtul treenis Maerobicu saalis nii uusi kui vanu käijaid – kõik tegid kaasa nii, nagu suutsid ja oskasid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Märke sellest, et aastanumber vahetus, leidub muu hulgas spordiklubides. Trennid on muutunud tavapärasest rahvarohkemaks – nädala algul näiteks ei jagunud kõigile Maerobicu kõht-selg-tuhar-treeningus osalejatele kangigi.

Mainori keskuse teisel korrusel asuva Studio Maerobicu juhataja Margit Oksa, kes nimetatud treeningut juhendas, ütles, et esmaspäeval 30 kangist kohaletulnutele ei piisanud – üks jäi puudu. Olukord lahenes nii, et staažikam treenija pani kahele hantlile raskused külge ja tegi nendega hoopis raskema trenni.

Margit Oksa ütles, et aasta algus on treeningutele toonud neid, kellel on suhted spordiga vahepeal soiku jäänud – kas siis kuudeks või lausa aastateks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles