Siiras soov, nagu kombeks

Ando Kiviberg
, Viljandi linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Ando Kiviberg
Viljandi linnapea Ando Kiviberg Foto: Jaanus Lensment

KALLID VILJANDLASED kodus ja kaugemal! Õnnitlen teid südamest uue, 2015. aasta alguse puhul. Võtke sümboolse käepigistusega vastu kõige paremad soovid ja lugupidamine.

 

Lõppenud aastaring oli meie armsale kodulinnale valdavalt õnnelik ja rahuldust pakkuv. Viljandlaste elatustase on tänu ettevõtete majandusarengule paranema hakanud, meie koolides pakutav haridus on hea kvaliteediga, oma eakate eest hoolitseme endisest veelgi paremini, oleme saanud uhkust tunda oma spordirahva saavutuste üle ning loomevaldkonnas on toimunud olulisi ja rõõmustavaid arenguid. On au ja rõõm elada väärikas ja vägevas linnas, mille sisu on tunduvalt suurem ja üleriigiliselt mõjusam kui arvulised näitajad.

Aastaringi hiilgavaima hetke saabudes on meil kombeks jagada nii lähedastele ja tuttavatele kui ka võhivõõrastele rohkesti häid soove. Uusaastaõnnitluse rituaal on oma südamlikkuses ilus ja võimas. Aastavahetuse saluudimüra sähvival foonil tunneme end ikka ülevoolavalt õnneliku, armastava ja headust kiirgavana. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles