Mustlas sündis väikestest paberitükkidest kunst

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustla elanik Maire Maasik hoiab näituse kõige suuremat eksponaati, enam kui kahest tuhandest volditud paberitükist koosnevat luike.
Mustla elanik Maire Maasik hoiab näituse kõige suuremat eksponaati, enam kui kahest tuhandest volditud paberitükist koosnevat luike. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ahahaa, ehehee, ihihii.... Naeru on raske sõnadesse panna, aga just elurõõmsa kõkutamisega suhtub vanainimeste veidrusi eksponeeriv Maire Maasik leheneegri ideesse seda näitust leheveergudel kajastada.

«On siis vaja seda nii suure kella külge panna?» pärib ta. Jääb aga naerdes lõpuks nõusse, kui kuuleb lubadust, et see pannakse keskmise suurusega kella külge.

Tarvastu raamatukogu näitusesaalis on 29. oktoobrist üleval näitus «VVV ehk Vanainimeste väikesed veidrused». Tegu pole siiski asjadega, mida peaksid ilmtingimata tegema vanurid. Vaadata on poolsada eksponaati, mis on loodud origamitehnikas ehk volditud paberist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles