Cheers läheb sünnipäeval randa sportima

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vanalinnas asuv ööklubi otsustas korraldada laupäeval järve ääres rannamängude päeva. Ehkki nädal on seni olnud väga vihmane, lubatakse nädalalõpuks ka pisut suvist ilma.
Viljandi vanalinnas asuv ööklubi otsustas korraldada laupäeval järve ääres rannamängude päeva. Ehkki nädal on seni olnud väga vihmane, lubatakse nädalalõpuks ka pisut suvist ilma. Foto: Anna Aurelia Minev

Lisaks õhtuse meelelahutuse pakkumisele otsustas ööklubi Cheers meeskond oma teise aastapäeva puhul korraldada Viljandis rannaspordipäeva, millel võetakse mõõtu kolmel alal.

«Et oleme kõik suured spordisõbrad, saigi päevaseks tegevuseks välja mõeldud suurem spordiüritus,» lausus Simo Lanov, kes on 5. juulil asetleidvate Cheersi rannamängude üks korraldajaid.

Võisteldakse rannavolles ja -tennises ning tänavakorvpallis, millele lisandub veel niinimetatud pealtpanemise võistlus. Viimati nimetatud jõuproovile saab registreeruda kohapeal, teistele aladele on meeskondade ja võistluspaaride kirjapanek aga juba alanud. Lanov toonitas, et kuna paaride ja võistkondade arv on igal alal piiratud 16-ga, siis oleks tark end võimalikult varakult osalema märkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles