Viljandimaa projekt sai suurima noosi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurim Viljandimaale tulnud toetus läks mittetulundusühingule Lilli Looduskeskus, kes sai rohkem kui 59 000 eurot, et pakkuda lastele keskkonnaharidusprogramme. Pilt on tehtud eelmisel aastal Lilli loodusmajas korraldatud lastelaagris.
Suurim Viljandimaale tulnud toetus läks mittetulundusühingule Lilli Looduskeskus, kes sai rohkem kui 59 000 eurot, et pakkuda lastele keskkonnaharidusprogramme. Pilt on tehtud eelmisel aastal Lilli loodusmajas korraldatud lastelaagris. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaalaste haridusasutused näitasid keskkonnainvesteeringute keskuselt raha küsides projektikirjutamise tippmarki ning seljatasid saadud summaga enamiku maakondi.

Keskuse kommunikatsiooni­spetsialist Saile Mägi kinnitas, et siinsed koolid, ühingud ja omavalitsused on saadud keskkonnaharidusliku aktiivõppe toetuste suurusega esirinnas. «Viljandimaast eespool on vaid Tartumaa, kust tavapäraselt tulebki meile kõige rohkem keskkonnateadlikkuse taotlusi,» lisas ta.

Viljandimaale tulnud suurim toetus läks mittetulundusühingule Lilli Looduskeskus, kes sai üle 59 000 euro, et pakkuda maakonna lastele keskkonnaharidusprogramme. Ühisprojekti toetus osutus isegi mitme omavalitsuse omast suuremaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles