Postkontorid lõpetasid «Sakala» kuulutuste vastuvõtu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilma igasuguste lisatasudeta saab kuulutusi avaldada «Sakala» toimetuses
Ilma igasuguste lisatasudeta saab kuulutusi avaldada «Sakala» toimetuses Foto: Elmo Riig / Sakala

Et Eesti Post muutis kuulutuste vahendustasu, oli Viljandimaa päevaleht «Sakala» sunnitud kuulutuste vastuvõtmise postkontorite kaudu 1. juulist lõpetama.

Eesti Post põhjendas hinnamuudatust Eesti Posti juhatuse 2007. aasta 20. juunist kehtiva otsusega, millega kehtestati vastuvõtu teenustasuks 22 krooni kuulutuse kohta. Eri põhjustel oli osa lepinguid jäänud ümber sõlmimata. Praegused teenustasud on kehtinud juba aastaid ega kata postifirma väitel teenuse osutamiseks tehtavaid kulutusi.

Olukorras, kus enamik «Sakalasse» antavaid kuulutusi jääb 100 krooni piiresse või kui kuulutuse avaldamise hind on ligikaudu võrdne teenustasu hinnaga, on sellist vahendustasu küsida põhjendamatu.

«Me ei pea õigeks tõsta kuulutuste hinda või jätta vahendustasu maksmine kuulutaja õlule,» sõnas aktsiaseltsi Ühinenud Ajalehed levijuht Erkki Lumisalu.

Ilma igasuguste lisatasudeta saab kuulutusi avaldada «Sakala» toimetuses või saata need e-postitsi aadressil: kuulutused@sakalakirjastus.ee. Teavet saab telefonil 433 0062.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles