Mulgi uudise

Kristi Ilves
, Mulgi uudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgimaa kuulmeistride perämine koolipäev olli Tõrvan. Sääl tuletedi miilde kik, mes aaste joosul mulgi keele kohta õpitu.
Mulgimaa kuulmeistride perämine koolipäev olli Tõrvan. Sääl tuletedi miilde kik, mes aaste joosul mulgi keele kohta õpitu. Foto: Kristi Ilves

Mulgikeelsed uudised on Sakalas ja Vikerraadios kaks korda kuus. Rubriiki toimetab Kristi Ilves Tarvastu kandist.

Tõrva otsip pangaruumele uut peremiist

Tõrva linnan pandas sel suvel 1. juulist kinni Swedbanga pangakontur, mis prilla om linnakse keskpaigan vanan kõrtsiuunen. Et sii om üits vanembit ja uhkembit Tõrva maju, ei taha linnavalitsus, et üits jagu sellest peris tühjas jääs. Selleperäst uut Tõrva linn kigi inimeste äid mõttit ja ettepanekit, et mes võis nende ruumege pääle akate. 117 m² suurune ruum om vaba 10. juulist. Oma mõtte ja ettepaneku tules linnale täätaves tetä 20. juunis ja selle jaos om Tõrva linna kodulehe pääl kah vorm olemen. Kigi ettepanekit tennu inimeste vahel loosites vällä viis Tõrva Loitsu piletit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles