Linn ei kiirusta jäähalli lepinguga

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal uiskles teiste jääspordisõprade seas ka Viljandi endine linnapea, praegune riigikogu liige Kalle Jents, juhendades tütrepoega. Jents nentis jääväljaku vajalikkust ning avaldas lootust, et ehk õnnestub eurotoetuste abil platsile lõpuks ka seinad ümber ehitada ja asutus saab hakata kasu tooma.
Eile pärastlõunal uiskles teiste jääspordisõprade seas ka Viljandi endine linnapea, praegune riigikogu liige Kalle Jents, juhendades tütrepoega. Jents nentis jääväljaku vajalikkust ning avaldas lootust, et ehk õnnestub eurotoetuste abil platsile lõpuks ka seinad ümber ehitada ja asutus saab hakata kasu tooma. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi jääväljaku omanikud ja linn on vahetanud mõtteid uisuplatsi tuleviku üle, kuid linn ei kiirusta endiste omanike ajal sõlmitud lepingut muutma.

Mullu sügisel pöördus sihtasutus Viljandi Jäähall eelmise linnavalitsuse poole palvega lepingut muuta. Detsembris otsustas linnavolikogu eelarve- ja arengukomisjon, et linnavalitsus võiks alustada sihtasutuse omanikega läbirääkimisi.

Nüüd ütles Viljandi Jäähalli juhatuse liige Aivar Talvet, et linn on palunud vastamiseks aega, sest pole tõenäoliselt jõudnud asjaga tegelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles