Kõpu vallavanem volikogule: olen tegelnud liiga paljude asjadega

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõpu vallavolikogu koosolek.
Kõpu vallavolikogu koosolek. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo tunnistas kolmapäeva õhtul vallavolikogu ees talle osaks langenud korruptsioonikahtlusest rääkides, et on nähtavasti liiga paljude asjadega tegelnud, kuid seaduserikkumises ta end süüdi ei tunnistanud.

Peagi külastuskeskusena taasavatavas vanas meiereis toimunud volikogu istungi alustuseks möönis Kiviloo, et tal ei ole ülemöödunud nädalal toimunu kohta märkimisväärselt midagi lisada, sest Sakala on seda juba detailselt ja täpselt kirjeldanud.

Seda, milles konkreetselt teda kahtlustatakse, mees ei öelnud. „Eeldatavasti olen korraga tegelnud liiga paljude asjadega. Mis sellega kaasneb, jumal teab,“ sõnas ta. „Võib-olla oleksin võinud olla ainult vallavanem ja mitte tegelda samal ajal eraettevõtluse ning kolmanda sektoriga. Nüüd nad siis uurivad. Elame, näeme. Täna ma küll ei taha öelda, et olen süüdi.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles