Külmakraadid seiskavad busse

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTG Viljandi piirkonna juhi Erik Mäe sõnutsi on ettevõtte töökojas vaid kaks kohta, kus busse parandada saab ning seetõttu on ukse taha tekkinud ka järjekord.
MTG Viljandi piirkonna juhi Erik Mäe sõnutsi on ettevõtte töökojas vaid kaks kohta, kus busse parandada saab ning seetõttu on ukse taha tekkinud ka järjekord. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et külmad ilmad on rivist välja viinud mitu linna- ja maaliinibussi, on paljud ühissõidukid käesoleval nädalal hilinenud või üldse väljumata jäänud. Säärane olukord pole aga meeltmööda ei sõitasoovijatele ega Viljandi maavalitsusele, kes nõuab bussifirmalt lepingu täitmist.

Sagedasti linnaliinibussiga sõitev Leili Suurmägi teadis näiteks tuua, et teisipäeva hommikul ei väljunud haigla eest bussifirma ATKO buss number 10 ning neljapäeval bussijaamast buss number 6.

«Neljapäeva hommikul kell pool kaheksa bussijaama kaudu haigla juurde sõitma pidanud number 6 buss aga ei tulnudki. Ootasime hulga aega, külmetasime ning tulime hoopis bussiga number 28 (Automeni buss – toimetus). Osa rahvast tuli selle peale, osa jäi number 10 ootama. Haigla juures kuulsin, et seda bussi ka ei tulnud,» rääkis Leili Suurmägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles