Tantsust haaratud Karksi annab moelooja võistluse Viljandile

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa aastat on Karksi-Nuias korraldatud võistlust «Noor moelooja», kuid tänavu võtab selle korraldamise üle Viljandi avatud noortetuba. Karksi-Nuias seevastu tuleb veebruari algul omaloominguliste tantsude võistlus. Foto on tehtud viimasel «Noorel moeloojal».
Kaheksa aastat on Karksi-Nuias korraldatud võistlust «Noor moelooja», kuid tänavu võtab selle korraldamise üle Viljandi avatud noortetuba. Karksi-Nuias seevastu tuleb veebruari algul omaloominguliste tantsude võistlus. Foto on tehtud viimasel «Noorel moeloojal». Foto: Elmo Riig / Sakala

Võistlus «Noor moelooja», mida viimased kaheksa aastat korraldas Karksi-Nuia noortekeskus, kolib Viljandisse Sakala keskusesse ning muutunud on ka korraldaja.

«Nii see on, meie võtame «Noore moelooja» üle,» kinnitas Viljandi avatud noortetoa noorsootöö koordinaator Mart Saar. Hiljuti kohtus ta tantsu- ja moekooli Face juhataja Hurma Kinnas-Naaritsaga, et arutada 15. märtsil aset leidva moepäeva korraldamist.

Praegu veel sündmust välja kuulutatud ei ole, ilmselt tehakse seda veebruari algul. Sellegipoolest teadis Mart Saar rääkida, et plaanis on ühendada kaks poolt ning teha moe- ja ilupäev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles