Homme on viimane päev esitada kandidaate Tarvastu valla aunimetustele

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu vallamaja Mustlas.
Tarvastu vallamaja Mustlas. Foto: Peeter Kümmel

Tarvastu vallavalitsus ärgitab kohalikke elanikke aga ka ettevõtteid esitama kandidaate, kellele võiks omistada mõne tänavustest aunimetustest.

Kõne all on kolm kategooriat: valla aukodanik, Tarvastu tegija auhind ning Martin Kleini nimeline aastapreemia.
Aukodaniku nimetus antakse üksikisikule erilise austusavaldusena Tarvastu vallale osutatud väljapaistvate teenete eest.
Tarvastu Tegija auhinnaga väärtustatakse üksikisikuid või organisatsioone, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju majanduse, kultuuri, hariduse, spordi, sotsiaalelu, kohaliku omaalgatuse või mõnes muus valdkonnas on viimase aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega ning on märkimisväärselt mõjutanud Tarvastu valla arengut.
Martin Kleini nimelisele aastapreemiat omistatakse traditsiooniliselt valla elanikeregistris olevatele tublidele sportlastele toetamaks nende edasist sportimist. Preemia antakse eraldi parimale nais- ja meessportlasele.
Ettepanekud tuleb saata vallavalitsusele aadressile Posti 52e, 69701 Mustla või e-posti aadressile tarvastu@tarvastu.ee hiljemalt esmaspäeval ja need peavad lisaks põhjendusele sisaldama esitatava isiku olulisemaid eluloolisi andmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles