Eksitav kuulutus toob uksele maakleri

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda Mähma külas asuvat suvilat müüb Armo Hänilene osaühingust Pootsman Kinnisvara. Ta jõudis omanikuni eksitava lehekuulutuse kaudu, et soovib osta suvilat või maja. Selliseid ostuteateid reklaamib lehes tihti ka Linna Grupp.
Seda Mähma külas asuvat suvilat müüb Armo Hänilene osaühingust Pootsman Kinnisvara. Ta jõudis omanikuni eksitava lehekuulutuse kaudu, et soovib osta suvilat või maja. Selliseid ostuteateid reklaamib lehes tihti ka Linna Grupp. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandimaa kinnisvaraturul võib komistada maaklerite otsa, kes reklaamivad ennast lehes kui ostjad.

1lehes on ilmunud kinnisvara­kuulutusi, mis on justkui eraisikute omad ja teatavad maja, suvila, korteri või garaažiboksi ostmise soovist. Tegelikult on nende taga valdavalt kaks osaühingut: Linna Grupp Kinnisvara ja Pootsman Kinnisvara. Viimati nimetatud firma osanikud on Armo Hänilene ja Mario Karro, kes varem töötasid Linna Grupis.

Ühele nende pandud kuulutusele reageeris Viiratsis elav pensionär Aini Umbra, kes soovis maha müüa oma Mähmal asuva suvila. Ta helistas kuulutuses oleval numbril ning kuigi lootis kohtuda tulevase ostjaga, viis kõne kokku hoopis kinnisvaramaakleriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles