Kodutute koerte varjupaik sai annetuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kodutute koerte varjupaiga juht Triinu Priks sai kätte annetuse, mis koguti heategevuslikul koertenäitusel «BIG Match Show».
Viljandi kodutute koerte varjupaiga juht Triinu Priks sai kätte annetuse, mis koguti heategevuslikul koertenäitusel «BIG Match Show». Foto: Erakogu

Neljapäeval sai Viljandi kodutute koerte varjupaik kätte annetuse, mis koguti heategevuslikul koertenäitusel «BIG Match Show».


Brit Vister kommunikatsioonibüroost Hamburg & Partnerid vahendas, et 11. oktoobril Tallinnas peetud heategevuslikul koertenäitusel koguti Valga ja Viljandi koduta loomade varjupaiga toetuseks 38 819 krooni, millele Bigbank otsustas lisada veel 1181 krooni. Seega kujunes annetuse summaks 40 000 krooni. Tulud jagati võrdselt kahe varjupaiga vahel.

Viljandi varjupaigal on kava saadud summa eest teha loomade boksides plaatimistöid.

Varasematel aastatel on «BIG Match Show» tulud läinud Rakvere, Kohtla-Järve, Pärnu, Tartu, Võru ja Haapsalu kodutute loomade varjupaigale.

Tänavu käis näitusel tuhatkond inimest ja osales 204 koera, kellest üldvõitjaks trooniti Maria Tengile kuuluv krants Jasper. Võistlesid nii puhtatõulised kui segaverelised koerad, kes võtsid mõõtu vanuse ja suuruse järgi rühmades: ülepõlve- ja allapõlve kutsikad, koerad ning veteranid.

Viiendat korda aset leidnud üritus on Eesti suurim iga-aastane heategevuslik koertenäitus, mille eesmärk on juhtida tähelepanu kodutute loomade probleemile ja selle lahendamise võimalustele ning toetada kodutute loomade varjupaiku. Ürituse korraldaja on Bigbank koos Eesti koeraomanike seltsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles