Selgusid maakonna parimad lauatennisemängijad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa lauatennise meistrivõistluste meeste üksikmängu esikolmik Andrus Allikoja (keskel), Kert Villems (vasakul) ja Kert Perkmann.
Viljandimaa lauatennise meistrivõistluste meeste üksikmängu esikolmik Andrus Allikoja (keskel), Kert Villems (vasakul) ja Kert Perkmann. Foto: Erakogu

Novembri esimesel päeval jagati Suure-Jaani spordihoones Viljandimaa tänavusi lauatennise üksik- ja paarismängu meistri medaleid ning ettearvatult oli enim tiitli ihalejaid, 23, meeste üksikmängus.


Meesteturniiri parimaks osutus Andrus Allikoja, kes võitis kõik neli kohtumist tulemusega 3:0. Finaalis oli tema vastane Kert Villems.

Hõbedaga rahulduma pidanud Villems lülitas poolfinaalis edasisest medalikonkurentsist eduka veteranmängija Priit Vihuri. Too teenis kokkuvõttes neljanda koha, sest pidi pronksimängu kolmes setis alla vanduma Kert Perkmannile.

Kõik neli mängijat kuuluvad maakonna suurimasse, Viljandi lauatenniseklubisse Sakala.

Tänavu korraldaja kohustused enda kanda võtnud Suure-Jaani SK Lehola 2005 edukaimana sai Avo Kovaljov üheksanda koha.

Tänavune naiste üksikmängu meister on Julia Kirpu. Talle järgnesid noorteklassi kuuluvad Getter Põru teisena, Viktoria Kirpu kolmandana ja Anna-Grete Arak neljandana. Naiste üksikmänguturniiril tegi kaasa kaheksa lauatennisisti.

Igas paarismängu liigis võistles meistrivõistlustel neli tandemit.

Naispaarismängus võitsid Getter Põru ja Anna-Grete Arak, meespaarismängus Andrus Allikoja ja Kert Villems ning segapaarismängus Getter Põru ja Mart Särg.

Maakonna meistrivõistluste tulemustega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles