Balti keti jooks eeldab autojuhtidelt ettevaatust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval ja pühapäeva varajastel hommikutundidel kulgeb Viljandi maanteel ja teistel Lõuna-Eesti teedel Balti keti 20. aastapäevale pühendatud teatejooks «Südametuksed Baltikumile».



Jooksjate turvalisust tagava julgestuspolitsei esindaja ülemkomissar Tõnis Sulu sõnul tuleks laupäeval Viljandi maanteel liiklevatel autojuhtidel olla jooksjatele lähenedes ja nendest möödudes väga tähelepanelik. Ta pani juhtidele südamele, et nad jooksjate kolonni julgestavaid politseisõidukeid märgates kiirust vähendaksid.

Kolonniga lubatakse turvalisuse huvides kaasa tulla üksnes korraldusmeeskonna ja politsei sõidukeil. Teatejooksus osalevatel inimestel soovitatakse jätta oma auto sinna, kus nad kavatsevad jooksu lõpetada, ning sealt rahulikult selle alguspunkti kõndida või sörkida.

Autojuhtidel, kes liiguvad 22. ja 23. augustil Tallinna-Rapla-Türi-Viljandi-Lilli marsruudil, palub julgestuspolitsei võimaluse korral enne teekonda tutvuda teatejooksu ajakavaga kodulehel http://baltikett20.ee. Sealt leiab ka jooksjate täpse teekonna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles