Viljandi linnavolikokku pürgib mitu esindusnägu

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige ja Keskerakonna peasekretär Priit Toobal teatas eile, et kandideerib kohalikel valimistel Viljandi linnavolikokku.
Riigikogu liige ja Keskerakonna peasekretär Priit Toobal teatas eile, et kandideerib kohalikel valimistel Viljandi linnavolikokku. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Oktoobris asetleidvatel kohalikel valimistel on Viljandis lubanud kindlalt või peaaegu kindlalt kandideerida mitu omavalitusorganist kõrgemale jõudnud poliitikut, kellel tuleks valituks osutumise korral otsustada, kas ta jätkab praeguses ametis või asub kasutama rahva antud mandaati.

Eile teatas kandideerimisest riigikogulane ja Keskerakonna peasekretär Priit Toobal. Suure-Jaani vallast pärit poliitik kinnitas «Sakalale», et ta on Viljandi linna kodanik, sest valimisseadus lubab volikokku pürgida vaid samasse omavalitsusse sisse kirjutatud inimestel.

Oma sõnul soovib Toobal, et Keskerakonna ideed, kuidas inimeste igapäevast hakkamasaamist parandada, oleksid Viljandis veelgi enam esindatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles