Peep Aru: vegeteerimine oleks hullem

Rannar Raba
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast sotsiaaldemokraatide koalitsioonist väljaheitmist ning Rahvaliiduga peetud võimukõneluste nurjumist on Reformierakond ning Isamaa ja Res Publica Liit otsustanud Stenbocki majas jätkata vähemusvalitsuses, mida toetab 50 riigikogu liiget.
Pärast sotsiaaldemokraatide koalitsioonist väljaheitmist ning Rahvaliiduga peetud võimukõneluste nurjumist on Reformierakond ning Isamaa ja Res Publica Liit otsustanud Stenbocki majas jätkata vähemusvalitsuses, mida toetab 50 riigikogu liiget. Foto: Peeter Langovits

Peaministripartei juhatusse kuuluv viljandlasest riigikogulane Peep Aru ei pea Reformierakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu vähemusvalitsust Eestile sugugi halvaks variandiks.


Peep Aru, miks otsustas Reformierakond eile esitada rahandusministri kandidaadiks just Jürgen Ligi? Kas tema kõrval oli päevakorral veel teisigi?


Juhatuse koosolekul kedagi teist ei kaalutud, sest Jürgen on tuntud rahandus- ja majandusspetsialist, kes on seni juhtinud riigikogu rahanduskomisjoni. Ta on olnud üks niinimetatud kärpekrokodille ning teab seetõttu Eesti rahanduslikku seisu väga hästi.



Jürgen Ligi on ikka ja jälle avalikkuse tähelepanu keskmesse sattunud teravatooniliste ja vahel ka ebaviisakate arvamusavaldustega. Kas te arutasite seda teemat?


Ei arutanud. Ma leian, et õige mees on ikka see, kes ütleb asjad otse välja, mitte ei susi kuskil nurga taga. Muidugi võib mõne tema väljendi suhtes olla erinevaid arvamusi ja minagi ei kiida kõiki neid heaks, kuid see ei muuda fakti, et ta on aus ja sirgjooneline inimene.



Intervjuu täielikku versioon saab lugeda
«Sakala» neljapäevasest paberväljaandest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles