Keskus sai tenniseväljaku võrra rikkamaks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Polli tervisekeskuse juhatuse esimees Ene Saar (vasakul) ja Viljandi spordikeskuse juhataja asetäitja Igor Tavaste said uuel väljakul käe valgeks.
Holstre-Polli tervisekeskuse juhatuse esimees Ene Saar (vasakul) ja Viljandi spordikeskuse juhataja asetäitja Igor Tavaste said uuel väljakul käe valgeks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna Holstre-Polli spordi- ja puhkekeskuses peetava perepäeva juhatab sisse vast valminud tartaankattega tenniseväljaku, asfaltkattega korvpalliväljaku ja liivakattega võrkpalliväljaku avamine.

Sihtasutuse Holstre-Polli Tervisekeskus juhatuse esimehe, Paistu vallavanema Ene Saare sõnutsi kulus väljakute rajamiseks 93 000 eurot. «Kulusid kergitas kogu alale tehtud põhjalik drenaaž, sest suusastaadioni pinnas oli muidu väga märg,» nentis ta. Hinda tõstis ka asjaolu, et piirdeaed tuli rajada teisaldatavana, sest siis saab ala talvel kasutada suusastaadionina.

Ehituseks saadi riigilt 75 000 eurot, Leaderi programmist tuli 15 944 eurot ning 3369 eurot panustas sihtasutus oma raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles