Viljandi ja riik

, sotsiaaldemokraat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randel Länts
Randel Länts Foto: Elmo Riig / Sakala

MUL HAKKAB Kalle Jentsist juba kahju. See polnud ammu, kui võisime leheveergudelt lugeda, kuidas praeguseks Toompeale jõudnud mees annetas 2005. aastal Reformierakonnale kuu ajaga kogu oma aastapalga. Nüüd kiusas teda «Sakala», kes ühe «pisiasja» unustamise — see pidavat inimloomusele nii omane olema — esilehel mustvalgel ära trükkis.

Iroonia irooniaks, aga asi on tõsine. See, et endisel linnapeal pole meeles seista kodulinna huvide ja antud lubaduste eest, on kõnealusel juhul vähe tähtis. Jäägu see tema või tema erakonna südamele. Oluline on fakt, et Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia jäi lubadusest hoolimata ilma vajalikust investeeringust. Märkimist väärib ka tõik, et järgmisel õppeaastal väheneb akadeemia õpilaste arv 300 tudengi ehk ligi kolmandiku võrra.

Muretsema paneb muuseumide tulevik. Ugala vajab peagi põhjalikku remonti. Teedest ja tänavatest ma siinkohal ei räägikski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles