Võõrustajatel õnnestus saalijalgpallis võita

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse «Bestra Cupi» saalijalgpalliturniiri võitis Tuleviku esimene meeskond.
Tänavuse «Bestra Cupi» saalijalgpalliturniiri võitis Tuleviku esimene meeskond. Foto: Jalgpalliklubi Tulevik

Pühapäeval Viljandi spordihoones peetud saalijalgpalliturniiri «Bestra Cup» võitis klubi Tulevik esimene koosseis, kes suutis finaalkohtumises Jürgen Hennu tabamusest 1:0 alistada JK Vändra Vapruse.

Võistluspäev pakkus põnevaid ja võitluslikke pallilahinguid. Võõrustaja Tulevik oli tosina võistkonna seas esindatud nelja koosseisuga. Peaahinna pälvinud esimese võistkonna kõrval piirdusid aga ülejäänud kolm mängudega alagrupis.

Pärast lahinguid alagruppides läksid turniiri poolfinaalides kokku Tuleviku I ja FC Elva ning Vändra Vaprus ja Tarvastu esindus. Esimese paari puhul selgus finalist väravateta lõppenud mängu järel pärast karistuslöökide sooritamist. Nendes osutusid 3:2 edukamaks Tuleviku mehed. Teises poolfinaalis saatis edu Pärnumaa mängijaid. Nemad suutsid FC Tarvastu alistada 2:1.

Turniiri kolmanda koha omaniku selgitamiseks võeti samuti kasutusele karistuslöögid, sest Tarvastu ja Elva meeste pronksiheitluse normaalaeg lõppes 1:1. Tartumaalased suutsid penaltiseeria endale sobilikus suunas väänata.

Tuleviku esimene meeskond mängis turniiril koosseisus Rain Vessenberg, Rait Mutle, Rain Tölpus, Jürgen Henn, Karol Mets, Raiko Mutle, Rasmus Luhakooder, Raido Roman, Ants Stern ja Mikk Miländer.

Laupäeval kell 12 peetakse Viljandi spordihoones maakonna veteranide lahtised saalijalgpalli meistrivõistlused.

Korraldajate sõnul on end üle 40-aastastele mängijatele mõeldud võistlusele kirja pannud nelja koosseisu jagu mehi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles