Tulevik kontrollis oma vormi Türi konkurendiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik peab laupäeval hooaja esimese meistrivõistluste kohtumise.
Viljandi Tulevik peab laupäeval hooaja esimese meistrivõistluste kohtumise. Foto: Janica Sepp

Kolme nädala pärast hooaega alustav Viljandi jalgpalliklubi Tulevik tegi pühapäeval esimese kontrollkohtumise, milles alistas 3:2 Türi Ganvix JK.

Meistrivõistluste teise liiga Lõuna ja Lääne gruppi kuuluvate meeskondade vormikontroll algas viljandlastel nadilt. Esimesel poolajal jäid võõrustajad algul 0:2 kaotusseisu, ent seejärel Jürgen Hennu ja Kristen Kähri löödud väravatest seis tasakaalustus.

Viljandi jalgpalliklubi juhi ja meeskonna mängiva treeneri Raiko Mutle sõnul suutis väljakul rabeda esituse teinud võistkond teisel poolajal kerge initsiatiivi lõpuks väravaks realiseerida: teist korda oli resultatiivne Jürgen Henn.

«Ehkki see oli üle pika aja esimene mäng suurel väljakul, ei saa meeste tegutsemisega rahul olla. Üldpilt oli kaootiline, palju tegime individuaalset tehnilist praaki,» arutles Viljandi meeste juhendaja.

Mutle, kes käis ka ise väljakul, rõhutas, et kohtumises võis kõigest hoolimata näha headki. «Mängijates oli emotsiooni ja särtsu,» lisas ta.

Enne teise liiga meeskondade vastasseisu võtsid Viljandi kunstmuruväljakul teineteiselt mõõtu meistrivõistluste kolmanda liiga hooajaks valmistuv Tuleviku teine ehk duubelkoosseis ning tänavu neljandas liigas alustav Tuleviku Vanakesed. Duubli 3:1 võiduga lõppenud kontrollmängus lõid võitjatest värava Sander Loigo, Hegert Heil ja Aron Kristjan Kovru. Vanakeste värav läks kirja Aivo Sternile.

Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga esimene voor mängitakse aprilli esimesel nädalavahetusel. Tulevik võõrustab 7. aprillil koduväljakul Tartus SK 10 teist meeskonda, samas liigas kaasa tegev FC Tarvastu peab esimese ametliku kohtumise päev varem võõral väljakul JK Luunjaga.

Eelseisval pühapäeval on Viljandi Tulevikul veel üks kontrollkohtumine: kell 13 võõrustab ta kunstmurul FC Elvat. Tuleviku duubelkoosseis võtab päev varem kell 16 sealsamas mõõtu klubi 14- ja 15-aastaste meeskonnalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles