Metalli mehed lõikasid näppu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metalli treener ja mängija Hannes Ilves tunnistas, et alahindas viimati peetud meistrivõistluste mängus vastast ning karistuseks tuli siinsel saalihokimeeskonnal vastu võtta kaotus.
Viljandi Metalli treener ja mängija Hannes Ilves tunnistas, et alahindas viimati peetud meistrivõistluste mängus vastast ning karistuseks tuli siinsel saalihokimeeskonnal vastu võtta kaotus. Foto: Roger Ote

Viljandi saalihokimeeskond Viljandi Metall loodab anda täna Tallinnas Eesti meistrivõistluste teise liiga turniiril tugevale SEB Jõgeva meeskonnale kõva lahingu ning saada temast klubi ajaloos esimest korda võitu.

Treener Hannes Ilves tunnistas, et vastane on tugev, kuid hea meeskonnatööga on võimalik viimased aastad teist liigat kindlakäeliselt valitsenud SEB-d üllatada. «Oleme täis tahtmist anda kõva lahing, aga kuidas see õnnestub, on raske ennustada,» kõneles Ilves.  

Klubi juhi ja treeneri sõnul pole mingit põhjust tänast vastast alahinnata, nagu nad tegid eelmisel liigamängul. «Tõsi mis tõsi: viimati lõikasime näppu,» ei varjanud Hannes Ilves pettumust nädala eest liigas peetud neljanda kohtumise üle.

Viljandi Metall pidi nädala eest Tartus vastu võtma hooaja esimese kaotuse, kui jäi 1:2 alla Eesti Maaülikooli kolmandale koosseisule. Ilves tunnistas, et pidas vastast põhjendamatult nõrgaks ega saatnud väljakule tugevaimat koosseisu ning see maksis end valusalt kätte.

Teises liigas kolme võidu kõrvale teenitud kaotus kukutas Viljandi meeskonna Lõuna/Ida turniiritabelis kolmandaks, ent põhiturniiril on pidada veel kolm kohtumist. «Eesmärk lõpetada oma grupis teisena on praegu veel reaalne, isegi kui me ei peaks SEB vastu punkte saama,» kõneles ta.

Viljandi Metall on seni suutnud üle mängida Tartu saalihokiklubi, Tapa ja Valga Välgu. Magusaimaks hindas viljandlaste juhendaja Valga Välgu alistamist. Peale tänase kohtumise on meie võistkonnal põhiturniiril ees veel kaks kohtumist ja siis järgnevad play-off’i mängud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles