Tulevik võitles välja võiduka viigi

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva pärastlõunal Viljandi linnastaadionil peetud Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga kohtumises suutis Tuleviku meeskond tabeli liidri Tallinna Flora vastu kahel korral juhtima minna, ent pidi külaliste esimesel üleminutil löödud värava järel leppima viigiga, mis muutis langemise üleminekumängudele peaaegu möödapääsmatuks.

Tuleviku hea hoog, mis oli andnud viies eelmises meistriliiga kohtumises kaks võitu ja kaks viiki, kandus üle ka heitlusse Floraga. Tundmata tabeli liidri vastu vähimatki aukartust, läks Aivar Lillevere juhendatav meeskond kaasa Flora kiire ja ründava mängustiiliga ning jõudis 15. minutil tabloole, kui vasakul äärel mängiv Vlasi Sinjavski palliga trahvikasti purjetas, kaks vastase kaitsjat olukorrast välja mängis ning palli kolmanda kaitsja jalast võetud rikošeti abil väravavahi selja taha saatis.

Kümme minutit hiljem oli Sinjavski kaitseaktsioonis, kui lükkas õhuvõitluses kerge kehavea hinnaga palli oma trahvikasti joonelt puhtaks. Väljakukohtunik Siim Riken – olgu ette öeldud, et ta tassis Florat oma vilepartiiga jõudumööda kogu pärastlõuna – võttis endale algul mõtlemisaega, ent imes sellest süütust veast külalistele välja penalti, mille realiseeris Zakaria Beglarišvili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles