Ühistu läks kaasomandis oleva kaupluse sissekäigu pärast kohtusse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteriühistut ootab lühikese aja jooksul ees juba teine kohtuistung. Kui esimene käis praakkatuse üle, siis nüüd on teemaks kaasaomandis trepp ja varikatus.
Korteriühistut ootab lühikese aja jooksul ees juba teine kohtuistung. Kui esimene käis praakkatuse üle, siis nüüd on teemaks kaasaomandis trepp ja varikatus. Foto: Taavi Bergmann

Abja-Paluoja korteriühistul seisab teist korda ees kohtutee. Kui mullu sai ta õiguse praakkatuse väljavahetamise asjus, siis nüüd on küsimus ühistu koosoleku protokollides, mis puudutavad poeks ehitatud korteri sissekäigu treppi ja varikatust.

24 korteriga maja Nuia tee 1 on renoveeritud ja selle välisilme korralik, välja arvatud esimesel korrusel asuvale poele ehitatud trepp, mida korda ei tehtud ning mille varikatus ootab senajani maksmist. Nüüd on ühistu mures, sest tühjana seisva kaupluseruumi omanik nõuab majarahvalt kaupluse sissekäigu korrastamist ja hooldamist. 

Kaasomandi küsimus 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles