Veekeskuse nõukogus on töörahu, otsused tulevad septembris

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki endiselt on ebaselge, kas, millal ja kuhu veekeskus kerkib, suutsid linna- ja vallavõimud lahvatanud tülileegi summutada. Avalikkusele lubatakse otsustest teada anda septembri algul. Selleks ajaks peaks olema selge, kas veekeskus tuleb pangamaja asemele või Kaalu tänava äärde, nagu arhitektuurivõistluse eel plaanis oli.
Ehkki endiselt on ebaselge, kas, millal ja kuhu veekeskus kerkib, suutsid linna- ja vallavõimud lahvatanud tülileegi summutada. Avalikkusele lubatakse otsustest teada anda septembri algul. Selleks ajaks peaks olema selge, kas veekeskus tuleb pangamaja asemele või Kaalu tänava äärde, nagu arhitektuurivõistluse eel plaanis oli. Foto: Kaos Arhitektid / Projekt O2

Möödunud nädalal valgustas Sakala Viljandi veekeskuse aktsiaseltsi nõukogu liikmete, Viljandi linnapea Ando Kivibergi ja vallavolikogu esimehe Hellar Mutle vahel puhkenud sõnasõda. Üleeile leidis aset veekeskuse nõukogu järjekordne istung, millel töörahu taastati.

Aktsiaseltsis võrdselt esindatud partnerid, Viljandi linn ja vald on seni avalikkuse teada asjaajamisega üksteisemõistmises hakkama saanud. Möödunud nädalal aga lahvatas sotsiaalmeedias Mutle ja Kivibergi vahel terav sõnavahetus, kus esimene süüdistas linna veekeskuse tarbeks hangitavate kinnistutega seotud info varjamises ja hämamises, teine aga pareeris kriitika väitega, et süüdistaja pelgab lähenevaid valimisi. 

Vaidlusesse sekkus ka linnavolikogu aseesimees Harri Juhani Aaltonen, kes avaldas Facebooki postituses Mutlele toetust ja tõdes, et on seni olnud Kivibergile lojaalne, kuid tunnistab nüüd oma eksimust. Aaltoneni postitus tõi kaasa veelgi vihasema sõnasõja ja süüdistused Kivibergi ja Mutle vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles