Kodukandipäevad on mõisakülalastele «Weekendi» eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvitavad sõiduvahendid köitsid Mõisaküla kodukandipäevadel publikut ka eelmisel aastal.
Huvitavad sõiduvahendid köitsid Mõisaküla kodukandipäevadel publikut ka eelmisel aastal. Foto: Valdo Ots

​Eile alanud Mõisaküla kodukandipäevade eestvedaja Laine Pedaja lubas, et nelja päeva jooksul saab Eesti väikseimas linnas mõõtu võtta, kuulata, vaadata, kaubelda, tantsida ja kaasa elada. 

Hoolimata sellest, et linn on pisike, toovad kodukandipäevad rahva kokku. Pedaja meenutas, et kui ta nende korraldamist alustas, nägi ta juba kolmapäeval, kuidas inimesed, kohvrid käe otsas, nädalalõpuks kodukanti sõitsid. «See on see kord aastas, kui lööb välja, et see on mu kodulinn, olen siit pärit, siin on mu juured,» rääkis ta. 

Korraldaja tähelepanekut mööda on kodukandipäevade ajal näha linnapildi muutumist. «Inimesed hakkavad aedu korrastama ja kõike ilusaks tegema. See on väga lahe – näitab, et nad hoolivad linnast,» lausus ta. «Kohalikud naeravad, et meil on oma «Weekendi» festival, ei peagi kuhugi minema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles