Lätlaste mobiiltelefon kogub Viljandimaal populaarsust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlaste seas on populaarsust kogumas lätlaste mobiilifirma Just5 aparaadid.
Viljandlaste seas on populaarsust kogumas lätlaste mobiilifirma Just5 aparaadid. Foto: Erakogu

Tele2 viimase kolme kuu jooksul Viljandimaal müüdud mobiiltelefonide statistika kohaselt on siin endiselt kõige populaarsem Samsung, veidi üllatuslikult on kolmandale kohale rebinud lätlaste mobiilifirma Just5.

Tele2 turundus- ja müügidirektori Kristjan Seema sõnul on üle Eesti kaheksas maakonnas  mobiiltelefonide liidriks tõusnud hiinlaste Huawei, mis on ka Viljandimaal väga tihedalt Samsungi kannul. «Mudelitest ostsid viljandimaalased aga enim Just5 Freedomi nutitelefone,» lisas Seema.

Lätis väljatöötatud Just5 on tõeline üllatusmudel ning lähemal vaatamisel soodne, kuid heade kvaliteedinäitajatega telefon. «Võrreldes näiteks mõne sarnase sihtrühma Aasias valmistatud telefoniga on Just5 Freedomi tehnilised näitajad samad, põhikaamera isegi parem, aga hind oluliselt odavam,» selgitas Seema ja lisas, et lätlaste telefonibrändi müüakse juba enam kui 30 riigis.

«Kui Apple'i toodetav iPhone kalli telefonina müüdud ühikute arvult pigem edetabeli etteotsa ei jõua, siis Viljandimaal lähevad need erandlikult hästi kaubaks,» lisas Seema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles