Kinnisvara hinnalagi pole Viljandis veel käes

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nendes majades on müügil esimesel kuni kolmandal korrusel asuvad korterid, mis peaksid maaklerite juttu arvestades olema ostjatele päris huvipakkuvad.
Nendes majades on müügil esimesel kuni kolmandal korrusel asuvad korterid, mis peaksid maaklerite juttu arvestades olema ostjatele päris huvipakkuvad. Foto: Kamilla Selina Lepik

Inimeste keskmise sissetuleku järjepidev kasvamine ja üha suurenev huvi kinnisvara vastu näitavad, et majandus on tõusuteel. See laseb kerkida ka kinnisvarahindadel, mille lagi ei paista Viljandimaal veel käes olevat. Hinnad on võetud kinnisvaraportaalist KV.ee.

Umbes nädal tagasi oli Viljandis kinnisvaraportaali KV.ee andmetel pakkumises 125 korterit ja 56 maja. Uus Maa Kinnisvarabüroo maakleri Malle Allese sõnul müüdi tänavu esimesel poolaastal siin üle 130 korteri ning nende keskmiseks hinnaks kujunes 590 eurot ruutmeetri kohta.

«Paraku hakkab pakkumine nõudlusele alla jääma, mistõttu müügihinnad kerkivad,» tõdes Allese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles