Politseinikud jagasid õnnetusse sattunutele esimesed kallikarud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva ennelõunal Viljandi piiril juhtunud õnnetuse põhjustanud Toyota RAV4-s istus väike tüdruk. Lohutuseks kinkisid politseinikud talle mängukaru.
Kolmapäeva ennelõunal Viljandi piiril juhtunud õnnetuse põhjustanud Toyota RAV4-s istus väike tüdruk. Lohutuseks kinkisid politseinikud talle mängukaru. Foto: Marko Saarm

Neli nädalat sõitsid kallikarud politseinikega mööda Viljandimaad rahulikult ringi, ilma et nendega oleks tulnud õnnetusse sattunud lapsi lohutada. Nüüd oli aga 13 tunni jooksul vaja koguni kahe pehme karu abi.

Kallikarud on mõeldud neile lastele, kes on osalised mõnes õnnetuses ja keda politseinikel on vaja rahustada. «Mõnikord on lapsed veel nii pisikesed, et nendega ei saa juttu ajada, ja siis toimivad esemed palju paremini,» selgitas Viljadi patrullitalituse juht Alar Sadam.

Nii said politseinikud lohutada üht nelja-aastast tüdrukut, kes istus teisipäeva õhtul Viljandi piiril Kia Carnivalis, mis oli Pärnu maantee ringristmikul sisse sõitnud Saab 9-3-le. Politsei kirjelduse kohaselt oli eesõigus Saabil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles